TonycaNails este dedicat in crearea de look-uri fabuloase si unice menite sa va ofere satisfactia si incantarea unei schimbari mult asteptate. Garantez clientelor mele consultanta de specialitate, atentie sporita la detalii si competente artistice de inalta clasa. Te voi convinge cu servicii ireprosabile pe care le voi adapta cu mare atentie dorintelor tale. Astfel vei fii pe deplin multumita de experienta avuta.
TonycaNails se defineste prin calitate, profesionalism si pasiune. Confortul si siguranta clientelor mele sunt prioritatile principale ce stau la baza serviciilor pe care le ofer.
Foloses cele mai bune si sigure produse profesionale de pe piata. Calitatea lor este atestata de certificatele de calitate conform normelor UE.
Pun la dispozitia clientelor o gama variata in sute de culori de oja clasica, oja semipermanenta , geluri si pudra Dip Powder.
Aspectul unghiilor este foarte important pentru o femeie! Eu va pot ajuta sa obtineti aspectul dorit respectiv forma unghiilor, modelul astfel incat rezultatul final sa corespunda si celor mai pretentioase cereri.

Fa o programare acum !

Fa o programare