Pulberea Dip Powder este cea mai nouă tehnică de unghii de pe piață, rivalizând cu manichiurile acrilice în longevitate și versatilitate; te poți gândi la ea ca la mijlocul fericit dintre cele doua.
Toată lumea se străduiește pentru o manichiură de lungă durată sau chiar una care, pur și simplu, să dureze cel putin patru săptămâni, DipPowder de la Kiara Sky vă poate oferi asta și multe altele!
Kiara Sky Dip Powder permite ungiilor subtiri si fragile sa creasca protejandule si le face sa arate uimitor de bine. Cu Dip Powder desupra unghiei este un strat suplimentar de protecție pentru a preveni ruperea și permite creșterea unghiei naturale, fără teama de a deschide o doza de suc.
Este excelent să se folosească pe unghii naturale, fara frica de a se coji ca și alte lacuri. Dip Powder este o pudra fără substanțe chimice dure, are adăugat vitamine care vă ajută să vă consolidați unghiile și nu va deteriora patul de unghiei.
Nu este nevoie de monomer sau de lampa UV, deoarece sistemul Di Powder se bazeaza pe o serie de solutii care se usuca la rece.


Galerie foto Manichiura dip powder


Fa o programare acum !

Fa o programare